Dankort app

Betal med Dankort app  

Nu kan både iOS og Android brugere betale med Dankort app

​​​​Med Dankort app kan du betale blot ved at føre din mobil hen til mobilbetalingssymbolet ved terminalen. Appen fungerer ligesom et kontaktløst Dankort, se vores video vejledning her på siden.

Download Dankort app
Du kan nu hente betaversionen af Dankort app i både App Store og Google Play.
Download Dankort appDownload Dankort app
Følg trinene for at tilføje dit Dankort og se efter mobilbetalingssymbolet, når du handler.
Det vil i første omgang ikke være muligt at få Dankort på Windows telefoner.

Hvor kan du bruge Dankort app?
Du kan betale med Dankort app i mere end 1.800 butikker over hele landet, bla. alle kæder under Dansk Supermarked, herunder Bilka, Netto, Føtex, Salling, Carls jr. samt de Starbucks der ligger sammen med supermarkederne. Du kan også betale med Dankort app hos Q8, Maxi Zoo, Emmerys, Zoologisk Have (København), jem&fix, Løvbjerg og der kommer dagligt flere steder til, se de seneste butikker i app'en.

Spørgsmål til Dankort app?
Hvis du har tekniske spørgsmål, så ring til vores særlige hotline for Dankort app på telefon 72 11 20 34.

Vær med i udviklingen af Dankort app?
Vores udviklingsforum, Dankort Idea Lab, er åbent for alle brugerne som vil være med i udviklingen af Dankort app. Her deles ideer, kommentarer og forslag til forbedringer af brugeroplevelsen, så Dankort app løbende kan udvikles – på brugernes præmisser. Læs mere her.

Se filmen "Dankort - på beløbet siden 1983"
Hvad end du spillede bip-bip-spil i 80'erne eller var vild med Beverly i 90'erne - så er der stor chance for, at Dankort også var en del af din hverdag. Og det vil vi rigtig gerne blive ved med at være. Nu er det mobilen, der hitter, og så skal vi selvfølgelig også være der. Det er derfor med stor glæde, at vi nu kan tilbyde danskerne at betale med Dankort app.