Dankort app

Dankort app

Dankort app i din forretning

​Nu kan både iOS og Android brugere betale med Dankort app. Med Dankort app på mobilen kan dine kunder foretage hurtige betalinger ved blot at holde deres mobil hen til den mobilbetalingssymbolet ved terminalen. Ved beløb op til 200 kr. skal beløbet ikke bekræftes med PIN-kode - helt som du kender det fra det kontaktløse Dankort.
 
Hvad betyder det for din forretning? 
For din forretning betyder det flere digitale betalinger, hurtigere ekspedition, mindre slid på terminalen og færre kontanter.
 
Hvad koster det? 
For forbrugerne er det fortsat helt gratis at bruge Dankort uanset om det er kontaktløs eller med Dankort app. For dig som forretning bliver det en del af det nuværende abonnement på Dankort og det kræver derfor ikke en særlig aftale med os for at kunne modtage betalingerne. 
 
Hvilke terminaler er klar til Dankort app? 
For at kunne modtage betalinger med Dankort app, skal din forretning have opdateret terminalen, og i nogle tilfælde have tilføjet en Bluetooth enhed. Derfor anbefaler vi, at du kontakter din terminalleverandør eller integrator og hører, hvordan din forretning kan blive klar. Har du en terminal som har QR-symbol i terminaldisplayet, kan du allerede i dag tage imod betalinger med Dankort app. Er du i tvivl om din terminal kan tage imod Dankort app, kan du kontakte din terminalleverandør for mere information.
 
Sådan modtager du betaling med Dankort app
I de blå bokse finder du links til vejledninger for kassemedarbejdere ved modtagelse af betalinger med Dankort app. Der findes to versioner som henholdsvis viser hvordan du skal gøre ved betaling direkte fra app og via QR scanner fra app. På denne side kan du se en kort film om hvordan dine kunder betaler med Dankort app.
 
Andre wallets og apps med Dankort 
Se hvor du kan tilføje dit Dankort her​
 
​​