Når du kan tage imod Dankort, får du en bedre forretning

​​Dankort er nemlig det kort, som flest danskere bruger til at betale med. I butikker og på nettet. Med kort eller med app. En Dankort løsning er sikker og hurtig at sætte op. Og nem at bruge både for dig og dine kunder. Og så får du dine penge fra et salg efter kun én bankdag.

​Tag imod Dankort

Dankort har været danskernes foretrukne betalingskort siden 1983 og er dermed et betalingsmiddel, dine kunder forventer at kunne betale med i din forretning. Men du skal selvfølgelig ikke kun tage imod Dankort fordi det forventes. Du skal tage imod Dankort fordi det er bedst for din forretning.

Kun med Dankort kan du være sikker på at få dine penge allerede dagen efter, du har solgt en vare. Det er faktisk kun rimeligt at det går så stærkt. Det er trods alt dine penge – og dit arbejde.

Har du ikke allerede en Dankort aftale, kan du læse mere og bestille en her

​Fair priser

Prisen for en Dankort aftale er reguleret ved lov. Det betyder, at der er et automatisk loft over, hvad du som forretningsdrivende skal betale. Lovgivningen er din sikkerhed for en fair pris uden overraskelser.

Når du har en Dankort aftale, kan du, udover at tage imod betalinger med det traditionelle Dankort, også tage imod mobile betalinger med Dankort app, uden det koster dig ekstra.

Når vi opretter en Dankort aftale, er der forskel på om det er for en fysisk butik eller en webbutik. Du kan finde vores prislister her og finde regler og vilkår for Dankort her 

Tag imod Dankort app uden ekstra omkostninger

Dankort app er det Dankort, du kender, blot på mobilen. Med Dankort app har dine kunder altid deres Dankort lige ved hånden, også selvom de ikke har deres fysiske Dankort med.

Når først du har en Dankort aftale, koster det dig ikke noget ekstra også at kunne tage imod betalinger med Dankort app.

Bestil Dankort app materialer til din butik her

Meget mere end blot et kort

Når din forretning får en Dankort indløsningsaftale, får du meget mere end blot muligheden for at kunne tage imod betalinger med Dankort. Din forretning bliver bl.a. associeret med et brand, der har en genkendelse på hele 98 % blandt danskerne og et kort der er Danmarks mest udbredte.

Med en Dankort indløsningsaftale kan du naturligvis tage imod betalinger med det fysiske Dankort samt Dankort app. Derudover kan du også tage imod andre mobilbetalinger så som MyMonii og de wallets flere banker tilbyder. Find oversigten over godkendte wallets her

Du kan også tilknytte din forretnings loyalitets- eller kundeprogram direkte til Dankort. Det betyder, at du ikke længere behøver at udstede fysiske loyalitetskort til dine kunder.  

​Gode råd

Dankort hører til blandt de sikreste betalingskort i verden. Blandt millioner af Dankort transaktioner hvert år, er det kun en forsvindende lille del af de transaktioner, der går galt. Hvis du tager dig dine forholdsregler, kan du hjælpe med at holde misbruget nede i din forretning. Få vores tre gode råd mod kortsvindlere her

Har du en webshop, kan sikkerhedsløsningen Dankort Secured by Nets hjælpe mod misbrug, da køb på mere end 450 kr. skal godkendes af en sms-kode. Læs mere om hvordan du får implementeret Dankort Secured by Nets her

Oplever du problemer, hvor din betalingsterminal ikke kan få online forbindelse til Nets, kan det være nødvendig at gennemføre en transaktion offline. Få vores offline procedure for terminaler her 

​Hold dig opdateret

Få seneste nyt fra Dankort direkte i din indbakke, når du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Du kan tilmelde dig her

Du kan også altid læse seneste nyt omkring Dankort og finde udsendte pressemeddelelser i vores nyhedsoversigt