mobile-payment
mobile-payment

Få en Dankort aftale i dag

Modtag Danmarks mest brugte betalingskort til en pris helt ned til 0,16 % pr. transaktion

Kvinde, der betaler med Dankort app i nærbutik

Tag imod Dankort i din fysiske butik

Dankort er det kort, som flest danskere bruger til at betale med. Og oftest vil det også være billigst for dig, når dine kunder betaler med Dankort. Du kan nemlig få en Dankort aftale til din butik med en pris helt ned til 0,16 % pr. transaktion og uden yderligere transaktionsgebyrer.

Tag imod Dankort i din webshop

Alt hvad du skal betale for at kunne lade dine kunder betale med Dankort online er 0,32 % pr. transaktion. Det betyder, at dine udgifter følger dine indtægter. Sælger du ikke noget, koster det dig derfor ikke noget at have en indløsningsaftale til Dankort.

Nærbillede af en kop kaffe og hænder på pc tastatur
Nærbillede af kontaktløs betaling med Dankort i cafe

Bestil din Dankort aftale nu

Du kan selv bestille en Dankort aftale til din butik eller webshop og være igang med at tage imod betalinger med danskernes foretrukne betalingskort på bare 24 timer. Brug vores selvbetjeningsportal til at bestille din Dankort aftale.

Søg i dag, hav din aftale i morgen

Vi har stor forståelse for, at din tid er vigtig. Derfor tager det kun 24 timer, fra du ansøger om en Dankort aftale, til du er klar til at tage imod betalinger med Dankort.

Udfyld formularen med dine oplysninger så kontakter vi dig – typisk inden for én time med et uforpligtende tilbud. Sammen kan vi så finde den rigtige løsning til dig.