Skip to main content

Gode råd til at forebygge misbrug med Dankort i din webshop

Herunder finder du tre videoer med gode råd til, hvordan du bedst muligt forebygger misbrug af Dankort i din webshop. I de tre videoer klæder vi dig på til at identificere misbrugsforsøg, giver eksempler på hvordan misbrug kan se ud, og hvordan du bedst muligt indretter dine processer, så du undgår misbrug i din webshop. Under videoerne finder du en opsamling af de gode råd – lige til at printe og bruge i webshoppen.

Tegn på misbrug på webordrer

I denne video hjælper vi dig med at identificere misbrugsforsøg, og hvrodan det kan se ud på webordrer.

Indretning af screening-processen

I denne video får du tips til, hvordan du bedst muligt indretter dine processer til at forebygge misbrug af Dankort i din webshop.

Hvordan laver kriminelle svindel i webshops?

I denne video giver vi indsigt i, hvordan de kriminelle laver svindel i webshops og hvilke ting, du skal være særligt opmærksom på.

Vi har samlet alle de gode råd i ét dokument, så du let kan printe det ud og bruge det i webshoppen.

Download de gode råd

Ansøg i dag, hav din aftale i morgen

Vi har stor forståelse for, at din tid er vigtig. Derfor tager det kun 24 timer, fra du ansøger om en Dankort aftale, til du er klar til at tage imod betalinger med Dankort.

Udfyld formularen med dine oplysninger, så kontakter vi dig – typisk inden for én time - med et uforpligtende tilbud. Sammen kan vi så finde den rigtige løsning til dig.

Du kan også fange os på:

+45 88 52 19 82

Tak. Vi har modtaget din besked og kontakter dig hurtigst muligt.