Skip to main content

Tag nemt og billigt imod Dankort i din webshop

Vi har gjort det nemt for dig at gennemskue priserne for at tage imod Dankort på din webshop. Der er nemlig intet gebyr på oprettelsen og heller ikke noget årsabonnement.

Alt hvad du skal betale for at kunne lade dine kunder betale med Dankort online er 0,32 % pr. transaktion. Det betyder, at dine udgifter følger dine indtægter. Sælger du ikke noget, koster det dig derfor ikke noget at have en indløsningsaftale til Dankort.


Du får dine penge hurtigt

Du får pengene blot én bankdag efter et salg, når du tager imod betaling med Dankort. Det synes vi kun er fair, det er nu engang dine penge.

Derudover faktureres du samlet for dine Dankort transaktioner én gang om måneden, når dine kunder betaler med Dankort. Det gør det meget nemmere for dig, når du skal bogføre og giver dig mere tid til sjovere ting.

Tips til at forebygge misbrug i din webshop

Misbruget på Dankort er heldigvis rekordlavt, og det er det ved en fælles indsats. Du kan selv gøre meget for at forebygge misbrug på din webshop og vi vil gerne hjælpe dig i gang. Vi har derfor samlet en række nyttige råd til forebyggelse af misbrug af Dankort i din webshop. Vi har lavet tre videoer, der klæder dig på til at identificere misbrugsforsøg og giver eksempler på, hvordan misbrug eksempelvis ser ud på en webordre.

Du finder også gode råd til, hvordan du bedst muligt indretter dine processer til at forebygge misbrug.

Se de gode råd

Få alle betalingsmetoder i én aftale

Med en Nets checkout til webshops får du alle de gængse betalingsmetoder, inkl. Dankort, samlet i én aftale.

Du kan nemt oprette en gratis testkonto og starte med at modtage online betalinger inden for 1-2 hverdage, f.eks. ved at bruge de færdige integrationer til Shopify, WooCommerce, Magento m.fl.

Læs mere om Nets checkout til webshops

Få automatisk kortopdatering af dine gemte kort

Tilbyder du dine kunder, at de kan gemme deres Dankort i din webshop eller app for hurtigere check ud? Så bør du overveje at tilbyde dem servicen Dankort Automatisk Kortopdatering.

Dankort Automatisk Kortopdatering er en service, der sørger for at opdatere gemte kort, så dine kunder ikke behøver at opdatere deres kort i din webshop eller app, når et kort udløber og kunden får et nyt.

Ansøg i dag, hav din aftale i morgen

Vi har stor forståelse for, at din tid er vigtig. Derfor tager det kun 24 timer, fra du ansøger om en Dankort aftale, til du er klar til at tage imod betalinger med Dankort.

Udfyld formularen med dine oplysninger, så kontakter vi dig – typisk inden for én time - med et uforpligtende tilbud. Sammen kan vi så finde den rigtige løsning til dig.

Du kan også fange os på:

88 52 19 82

Eller ansøg selv via vores portal
Tak. Vi har modtaget din besked og kontakter dig hurtigst muligt.