Med Dankort får du en bedre forretning

Dankort er nemlig det kort, som flest danskere bruger til at betale med både i butikker og på nettet. En Dankort løsning er sikker og hurtig at sætte op. Og nem at bruge både for dig og dine kunder. Og så får du dine penge fra et salg efter kun én bankdag.


Kontaktløs betaling med Dankort
Mandlig kunde, der betaler med Dankort app i butik

Fair priser

Prisen for en Dankort aftale er reguleret ved lov. Det betyder, at der er et automatisk loft over, hvad du som forretningsdrivende skal betale. Lovgivningen er din sikkerhed for en fair pris uden overraskelser. Se mere om priser og regler og vilkår.

Mere end blot et kort

Når din forretning får en Dankort betalingskortsaftale, får du meget mere end blot muligheden for at kunne tage imod betalinger med Dankort. Din forretning bliver bl.a. associeret med et brand, der har en genkendelse på hele 98 % blandt danskerne og et kort der er Danmarks mest udbredte.

Med en Dankort aftale kan du naturligvis tage imod betalinger med Dankort. Du kan også tilknytte din forretnings loyalitets- eller kundeprogram direkte til Dankort. Det betyder, at du ikke længere behøver at udstede fysiske loyalitetskort til dine kunder.

Nærbillede af kontaktløs betaling med Dankort i cafe
Kvinde, der betaler med Dankort app i nærbutik

Gode råd

Dankort hører til blandt de sikreste betalingskort i verden. Blandt millioner af Dankort transaktioner hvert år, er det kun en forsvindende lille del af de transaktioner, der går galt. Hvis du tager dig dine forholdsregler, kan du hjælpe med at holde misbruget nede i din forretning. Se vores tre bedste råd mod kortsvindlere.

Oplever du problemer, hvor din betalingsterminal ikke kan få online forbindelse til Nets, kan det være nødvendigt at gennemføre transaktioner offline. Gå til Nets' website for at se offline procedure for terminaler.


Lad os tage en snak

Udfyld venligst formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt – typisk inden for én time. Sammen finder vi den rette løsning til dig.