Dankort er oftest billigst for dig

Når dine kunder betaler med Dankort, er det billigere for dig, end hvis de betaler med andre kort. Det er det, fordi priserne for at modtage betaling med Dankort er reguleret ved lov. Faktisk faldt prisen for Dankort aftaler i fysisk handel med hele 8 %, sidst priserne blev reguleret.

Dankort har en genkendelsesgrad på hele 98 % og en høj tillid blandt de danske forbrugere. Tager du imod Dankort i din butik, bliver du derfor associeret med landets stærkeste betalingsbrand, hvilket kan øge tilliden til dig blandt dine kunder.

Kontaktløs betaling med Dankort
Mandlig kunde, der betaler med Dankort app i butik

Der kan være meget at spare

Hvor meget du kan spare ved at tage imod Dankort afhænger af, hvor mange betalinger du har, din omsætning og hvad du betaler for at tage imod betalinger med andre betalingskort. Her er et par eksempler:

  • Har du en café, der årligt modtager 7.000 betalinger og har en omsætning på 2 mio. kr., kan du spare op til 23.572 kr. om året, ved at dine kunder betaler med Dankort fremfor andre kort.


  • Hvis du har en bagerforretning, der modtager 40.000 betalinger om året og har en omsætning på 3 mio. kr., kan du spare op til 38.940 kr. om året, hvis dine kunder betaler med Dankort.


Se hvor meget du kan spare via vores prisberegner eller kontakt support hvor en af vores betalingseksperter, som kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dig.

Se din pris her


Du får dine penge hurtigt

Du får pengene udbetalt på din bankkonto allerede efter blot én bankdag efter et salg, når du tager imod betaling med Dankort online på din webshop eller i din butik. Det synes vi kun er fair, det er nu engang dine penge.

Når dine kunder betaler med Dankort faktureres du derudover samlet enten en gang om måneden eller en gang i kvartalet, alt afhængigt af hvad du vælger. Det gør det meget nemmere for dig, når du skal bogføre og giver dig mere tid til sjovere ting.

Nærbillede af kontaktløs betaling med Dankort i cafe
Kvinde, der betaler med Dankort app i nærbutik

Undgå at afvise kunder

Dankort er det betalingsmiddel, flest danskere foretrækker at betale med, når de handler. Der findes 325.000 rene Dankort i Danmark, som ikke er kombineret med Visa eller Mastercard.

Har du ikke en indløsningsaftale til Dankort, vil betalinger med de kort blive afvist på din terminal. Sker det, vil du give din kunde en dårlig oplevelse og har kunden ikke kontanter eller andre kort på sig, vil du potentielt også gå glip af et salg.

Har du også brug for en betalingsterminal?

For at kunne tage imod kortbetalinger i din fysiske butik skal du også have en kortterminal, som populært bliver kaldt en Dankort terminal eller Dankort maskine. Sådan en betalingsterminal kan du leje nemt og billigt igennem Nets, som tilbyder både mobile og stationære kortterminaler til alle typer af virksomheder.

Nets payment terminal and Dankort
Woman owning a webshop

Gode råd mod svindlere

Dankort hører til blandt de sikreste betalingskort i verden. Blandt flere millioner af Dankort transaktioner hvert år er det kun en forsvindende lille del af de transaktioner, der går galt.

Hvis du tager dig dine forholdsregler, kan du hjælpe med at holde misbruget nede i din forretning. Se vores tre bedste råd mod kortsvindlere.

Søg i dag, hav din aftale i morgen

Vi har stor forståelse for, at din tid er vigtig. Derfor tager det kun 24 timer, fra du ansøger om en Dankort aftale, til du er klar til at tage imod betalinger med Dankort.

Udfyld formularen med dine oplysninger så kontakter vi dig – typisk inden for én time med et uforpligtende tilbud. Sammen kan vi så finde den rigtige løsning til dig.