Tag imod Dankort i din webshop, og få en bedre forretning

Dankort er danskernes foretrukne betalingskort og er dermed et betalingsmiddel, dine kunder forventer at kunne betale med i din webshop. Og at lade dine kunder betale med Dankort, er også en fordel for sig. Kun med Dankort kan du nemlig være sikker på at få dine penge allerede dagen efter, du har solgt en vare. Det er faktisk kun rimeligt at det går så stærkt. Det er trods alt dine penge – og dit arbejde.

Nærbillede af en kop kaffe og hænder på pc tastatur
Mand med laptop, der sidder ved et vindue og drikker kaffe

Ekstra sikkerhed ved online handel

Sikkerhedsløsningen Dankort Secured by Nets har til formål at dæmme op for misbrug i e-handlen. Med løsningen kræves en sms-godkendelse ved køb højere end 225 kr. Sikkerhedsløsningen er bygget på baggrund af en henstilling fra Finanstilsynet og vil derfor være obligatorisk for dig at implementere på din webshop. Læs mere om Dankort Secured by Nets.

Gode råd til at forebygge misbrug i din webshop

Vi har samlet en række gode råd til forebyggelse af misbrug af Dankort i din webshop. Her kan du se tre videoer, der klæder dig på til at identificere misbrugsforsøg og giver eksempler på, hvordan misbrug eksempelvis ser ud på en webordre. Du finder også gode råd til, hvordan du bedst muligt indretter dine processer til at forebygge misbrug. Se de gode råd.


Fair priser

Prisen for en Dankort aftale er reguleret ved lov. Det betyder, at der er et automatisk loft over, hvad du som forretningsdrivende skal betale. Lovgivningen er din sikkerhed for en fair pris uden overraskelser.

Når vi opretter en Dankort aftale, er der forskel på om det er for en fysisk butik eller en webshop. Se vores prislister.


Nærbillede: mobil, nøgler og Dankort ved siden af en tallerken med mad
Woman_shopping_Phone_555x312

Få alle betalingsmetoder i én aftale

Med en Nets checkout til webshops får du alle de gængse betalingsmetoder, inkl. Dankort, samlet i én aftale.

Du kan nemt oprette en gratis testkonto og starte med at modtage online betalinger inden for 1-2 hverdage, f.eks. ved at bruge de færdige integrationer til Shopify, WooCommerce, Magento m.fl.

Læs mere om Nets checkout til webshops


Regler og vilkår for Dankort

Når du giver dine kunder mulighed for at betale med Dankort på din webshop og dermed indgår en betalingskortaftale for Dankort med Nets, er der en række generelle og særlige vilkår du skal overholde.

Se vores regler og vilkår for Dankort.

Krav til din webshop

Har du en webshop, er der en række krav, webshoppen skal leve op til, før du kan bestille en Dankort aftale.

Find kravene til din webshop.

Lad os tage en snak

Udfyld venligst formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt – typisk inden for én time. Sammen finder vi den rette løsning til dig.