Betal med Dankort når du handler

Vi har betalt med Dankort på beløbet siden 1983 og Dankort er i dag danskernes foretrukne betalingskort. Betal hurtigt og nemt kontaktløst i butikkerne, brug dit Dankort når du shopper online og download Dankort app, så du kan betale med din mobil på farten.

Der er mange fordele for dig som forbruger ved at betale med Dankort, se nogle af dem herunder.

Dame, der betaler med mobiltelefon i bagerforretning
Nærbillede af en kop kaffe og hænder på pc tastatur

Onlinehandel med Dankort

Som en ekstra sikkerhed kan du blive mødt af en sikkerhedsløsning, når du handler med dit Dankort i webshops.

Løsningen er lavet på baggrund af krav fra EU og Finanstilsynet. Du skal bruge enten NemID app, NemID nøgleviser eller du kan vælge at bruge en selvvalgt kode + en kode du modtager på sms.

Du kan vælge kode, tilmelde, ændre og afmelde dit telefonnummer via siden her

Læs mere om sikkerhedsløsningen

Download Dankort app

Dankort app er det Dankort du kender – bare på din mobil. Downloader du Dankort app har du derfor altid dit Dankort lige ved hånden, så længe du bare har din mobil med dig. Med appen kan du betale med din mobil i mere end 20.000 butikker over hele landet.

Du kan hente Dankort app i App Store, Google Play og Huawei AppGallery.

Læs mere om Dankort app

Dankort_app_payment_555X132px
Mand, der betaler kontaktløst ved disken i cafe

Dankort som loyalitetskort

Som forbruger kan du bruge dit Dankort som loyalitetskort hos en række butikker. På den måde undgår du at skulle have loyalitetskort på dig for at få dine fordele. Fordelene registreres automatisk, når blot du betaler med dit Dankort.

Lige nu har følgende forretninger tilknyttet Dankort til deres kundeklub og flere kommer til løbende - du kan tilmelde dig med det samme her:


Kontaktløst Dankort

Danskerne har taget det kontaktløse Dankort til sig i så stor stil, at mere end 75 % af alle betalinger i dag er kontaktløse. Successen er et resultat af, at de kontaktløse betalinger er både hurtige og sikre, da du slet ikke behøver slippe dit Dankort ved betaling.

Køb under 350 kr. kan du betale nemt og hurtigt blot ved at holde dit Dankort op til terminalen helt uden at skulle taste din PIN-kode.

Læs mere om kontaktløst Dankort

Nærbillede af kontaktløs betaling med Dankort i cafe
Nærbillede: mobil, nøgler og Dankort ved siden af en tallerken med mad

Sådan får du et Dankort

Hvis du vil have et Dankort, og dermed få Danmarks mest brugte betalingskort med de fordele det giver, kan du få det ved at kontakte din bank.

Spær dit Dankort

Har du mistet dit Dankort, kan du spærre det døgnet rundt ved at ringe til 44 89 29 29. Spærringen gælder både for dit fysiske kort og hvis du har føjet kortet til Dankort app.

Kontaktløs betaling med Dankort